Frumusetea in pandemie

Back to Articole

Frumusetea in pandemie

Soc si groaza! Suntem in pandemie declarata la nivel mondial si lucrurile nu arata bine deloc pentru viitor. Cu tot optimismul meu, ma vad nevoita sa recunosc: lucrurile nu vor reveni niciodata la normal, nu va disparea virusul ca prin minune si ne vom vedea de cumetrii si petreceri ca si inainte, iar noi, coaforii, frizerii, hairstylistii, haircoloristii , hairdesignerii etc ne vedem nevoiti sa luam anumite decizii. Clientii nostri dragi vor pretui mai mult banutul lor muncit si vor sta sa cantareasca mai bine cui ii vor binecuvanta contul.

Aici este momentul cheie pentru tine, ca si profesionist: daca iubesti cu adevarat aceasta meserie, vei lua aceste lucruri ca pe noi provocari! Va trebui ca fiecare dintre noi, cu experienta de 2, 5, 10 ,20 ani, sa ne analizam cu sinceritate si sa decidem ce atuuri avem, dar si ce defecte. Chiar daca lucrezi pe cont propriu sau angajat, nu te amagi…cei care nu stapanesc aceasta arta vor fi primii concediati, de clienti, de patroni, vor ramane cei care zic mereu ca vai, nu e bun produsul sau e clienta de vina. De fapt, lipsa educatiei in domeniu este cauza. Acum este momentul schimbarii, sa devii cea mai buna versiune a ta , sau sa incepi o noua aventura daca erai in alt domeniu.

Mie pandemia mi-a deschis ochii catre cursuri, catre o pregatire profesionala la nivel de top, a tricologiei ,am inteles exact de ce faceam ceea ce faceam si teama de procesare a parului a disparut. Alaturi de un profesor dedicat, Alin-Claudiu Muresanu, am descoperit ca educatia te poate propulsa doar inainte, de aceea , poate sa vina orice provocare , noi vom rezista oricarei provocari, pentru ca stim, si pentru ca putem!

Deci, dragi colegi, haideti sa devenim cei mai buni, pentru ca educatia si stiinta nu ne-o poate carantina nimeni!

LEAVE A COMMENT

Back to Articole