Ingrijirea de acasa(aftercare)

Back to Articole

Ingrijirea de acasa(aftercare)

Toate femeile doresc un par care sa straluceasca de sanatate, plin de vitalitate, sa fie exact nuanta aceea noua care e trending pe Pinterest,sa nu se ingrase niciodata,sa stea drept sau cret dupa caz, intr-un cuvant, par perfect pana la ultimul firicel-perfect hair,don’t care.

Nu as vrea sa va dezamagesc, dar acest tip de par…nu exista! Cel putin nu exista fara ca noi sa facem nici un efort. Aici incepem sa vorbim de ingrijirea de acasa,cea de dupa vopsit, tuns, diverse proceduri. Daca alegeti corect produsele pentru par,acesta va pastra culoarea mai mult timp, va arata mai sanatos si se va aranja foarte usor. Deseori sunt intrebata in salon de ce curge vopseaua,iar eu raspund cu o intrebare:ce produse folosesti? De cele mai multe ori raspunsul este acel sampon caruia i se face reclama antimatreata sau pentru par gras, este logic ca va curata parul pana la extrem, inclusiv de vopsea.

Raspunsul corect pentru parul dvs. este ca nu exista un sampon sau o masca pentru orice tip de par. Ca si exemplu va dau cazul parului meu: normal la radacini dar uscat la varfuri(decolorari,vopsit,placa,feon,vopsiri repetate),sta frizzy daca nu este coafat. Eu am ales un sampon fara sulfati cu acid hyaluronic( https://bedir-natural.com/product/hyaluron-hair-shampoo-pentru-uz-profesional-imel-1l/ ),care trateaza parul deteriorat dar pastreaza in acelasi timp volumul,folosesc o masca hidratanta timp de 5min, (https://bedir-natural.com/product/imel-pure-gold-masca-de-par-1000ml/ ) si folosesc un ser de par cu ulei de argan inainte de a usca parul. ( https://bedir-natural.com/product/lilafix-ser-de-par-cu-argan-125ml/). Sa nu va mai spun ca vin fete cu par decolorat si imi spun ca ele nu folosesc masca sau balsam,dar sunt mirate ca au aprul asa uscat. Say whaaaat? Parul are nevoie de hidratare, ca si tenul si corpul, deci nu lasati parul sa sufere.

Nu va fie teama sa intrebati ce i se potriveste parului dvs. Specialistii vor fi bucurosi sa va ajute in alegerea produselor corecte pentru par, intrebati si veti fi ajutate!

Luna aceasta avem promotie si la sampoanele anticadere pentru barbati(merg excelent si la dne, am testat noi:) ) la un sampon achizitionat , platiti doar 50% din cel de-al doilea produs https://bedir-natural.com/product/sampon-anticadere-barbati-1000-ml-redist/

LEAVE A COMMENT

Back to Articole