Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI www.bedir-natural.com
Site-ul www.bedir-natural.com (denumit in continuare „SITE”) este proprietatea S.C. Bedir Natural S.R.L.
Adresa de corespondenta: Str. I.H.Radulescu nr. 4, Corabia. Olt.
Telefoane de contact: 0766.714.995; 0769.684.867
Adrese de email: office@bedir-natural.com; vanzari@bedir-natural.com.

ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

Utilizand acest SITE, dumneavoastra (denumit in continuare „Utilizator”) sunteti de acord cu Termenii si Conditiile pe care Bedir Natural le pune la dispozitie. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile acestui SITE va rugam sa nu utilizati acest SITE.
Societatea Bedir Natural S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J28/937/2017, C.I.F. RO37929067, este detinatoarea site-ului www.bedir-natural.com
SITE-ul pune la dispozitia Utilizatorilor un magazin online de produse cosmetice profesionale, care include: Produse Profesionale pentru Par, Aparatura Profesionala, Foarfece, perii, accesorii, Mobilier si aparatura saloane, Produse pentru epilat, Manichiura si Pedichiura.
Folosind acest SITE Utilizatorul este de acord sa respecte Termenii si Conditiile expuse aici.
Utilizatorul a luat la cunostinta ca, desi Internetul este adesea un mediu sigur, exista interuperi sau probleme care tin de serviciile de internet care sunt in afara puterii Bedir Natural SRL, iar Bedir Natural SRL nu poate fi gasit responsabil pentru orice pierderi de date in timpul transmiterii informatiilor pe Internet.
Cu toate ca ne dorim ca SITE-ul sa fie accesibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, SITE-ul ar putea fi indisponibil din cand in cand pentru orice motiv, incluzand – fara sa se limiteze la – mentenanta si verificari tehnice. Intelegeti si ati luat la cunostinta ca din cauza circumstantelor, fie ele in afara sau in puterea Bedir Natural SRL, accesul la SITE poate fi intrerupt, suspendat sau terminat la un moment dat.

COMENZILE ONLINE SE REALIZEAZA IN URMATOARELE CONDITII

Pentru persoane fizice: nu este necesara inregistrarea pe SITE, se pot realiza comenzi in mod direct, adaugand produsele dorite in cosul de cumparaturi.
Pentru saloanele de infrumusetare este necesara inregistrarea pe SITE. Dupa completarea datelor de inregistrare, acestea vor fi verificate de operatorii nostri. Contul va deveni valid si va putea fi folosit in 1-2 zile lucratoare de la inregistrarea pe SITE. Autentificarea ulterioara se va realiza pe baza numelui de utilizator si a parolei alese.
Pentru persoane juridice care doresc sa achizitioneze produse pe firma, dar nu sunt saloane de infrumusetare, nu este necesara crearea unui cont pe SITE. Se achizitioneaza produse ca si in cazul persoanelor fizice, insa inainte de trimiterea comenzii este necesara bifarea casutei „Date de facturare firma” si completarea campurilor necesare.
Comenzi telefonice se pot realiza la numerele: 0766.714.995 sau 0769.684.867, numere cu tarife normale apelabile de Luni pana Vineri in intervalul 9:00 – 17:30.
Informatii suplimentare despre produse pot fi obtinute de la numerele mentionate mai sus, la vanzari@bedir-natural.com sau folosind formularul de contact din cadrul sectiunii „Contact”.
Fotografiile produselor afisate pe SITE sunt cu titlu de prezentare. Cu toate ca Bedir Natural SRL incearca sa updateze constant SITE-ul, pot surveni diferente intre poze si produsele fizice. Va rugam sa ne sesizati orice diferenta observata intre poza si produs pentru a realiza inlocuirea pozelor respective. De asemenea, Bedir Natural SRL nu poate fi facuta responsabila pentru orice neconcordata intre fotografiile produselor pe SITE si ambalajul/forma de prezentare a produselor fizice.
Bedir Natural isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, sa anuleze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara notificare prealabila. Bedir Natural isi rezerva dreptul de a modifica, sterge, actualiza orice produse prezente pe site in orice moment, fara notificare prealabila.
Intregul continut al site-ului Bedir Natural: texte, imagini, video, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Bedir Natural si/sau a partenerilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Bedir Natural a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Bedir Natural permite Utilizatorului acces nelimitat in interes personal pe acest SITE.
Utilizatorul nu are dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral SITE-ul, de a reproduce partial sau integral SITE-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata SITE-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Bedir Natural SRL fara acordul scris al acesteia.

Cei care acceseaza/viziteaza SITE-ul pot face comentarii sau orice alte comunicari, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Bedir Natural solicita fiecarui membru inregistrat sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste SITE-ul.

Persoanele care vor utiliza o adresa inexistenta de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. Bedir Natural nu poarta responsabilitatea pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.
Bedir Natural va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in acest website si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.
Bedir Natural nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate.
In mod expres, Bedir Naturalo nu va fi responsabil pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea acestui SITE, sau orice alt aspect relationat acestuia.

In cazul in care Bedir Natural va face obiectul oricarei pretentii de orice natura din partea oricarui tert in/sau/din legatura cu informatiile/materialelele/pozele isi rezerva dreptul de a chema prin actiune civila pe cel ce a produs presupusul prejudiciu.
Bedir Natural nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un Utilizator prin intermediul SITE-ului.
Bedir Natural nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit SITE-ul si nici nu garanteaza faptul ca SITE-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de Bedir Natural nu contin virusi sau alte componente daunatoare.
Bedir Natural nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit SITE-ul.
Prin folosirea (vizitarea) SITE-ului, Utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Bedir Natural si partenerii/afiliatii sai.

Sunt interzise in mod expres: accesarea SITE-ului de catre dispozitive sau programe automate, copierea manuala a continutului, citirea sau publicarea continutului de catre alte firme sau site-uri pentru a face comparatie sau analiza.
Intregul continut este proprietatea Bedir Natural si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor din Romania. Orice incercare de a accesa datele personale ale oricarui alt Utilizator sau de a modifica continutul SITE-ului este considerata tentativa de frauda a SITE-ului si se va solicita punerea in miscare a cercetarii penale impotriva persoanei respective.

CONFIDENTIALITATE

Bedir Natural asigura confidentialitatea datelor utilizatorilor inregistrati sau care efectueaza comenzi pe site.
In conditiile legii 677/2001, Bedir Natural se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor SITE-ului sau. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti. Adresa dvs. de e-mail va fi folosita numai in scopul informarii dvs. despre functionalitatea SITE-ului si despre ofertele noastre periodice.

Acest SITE poate utiliza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre dvs: adresa dvs. de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de dvs. prin site-ul nostru. Toate aceste informatii colectate de Bedir Natural prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite.
Bedir Natural nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Ne rezervam dreptul de a modifica acest acord oricand. Din acest motiv va invitam sa-l cititi frecvent.